video_ponti_furs_website

VITO PONTI

Η εταιρεία VITO PONTI βρίσκεται μεταξύ των σημαντικότερων brands κατασκευής exclusive ενδυμάτων γούνας. Οι δημιουργίες γούνας της εταιρείας VITO PONTI συνδυάζουν αρμονικά την υψηλή ποιότητα κορυφαίων υλικών, την τολμηρή κρίση και την έξοχη δεξιοτεχνία κατά την παραγωγή.

SIOZOS FURS

Η Siozos Furs είναι εταιρεία χονδρικής γούνας που βρίσκεται στην Καστοριά. Η ομάδα μας που αποτελείται από έμπειρους γουνοποιούς και σχεδιαστές κατασκευάζει χειροποίητα ενδύματα μόδας και αξεσουάρ γούνας, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις. Παρέχουμε έτοιμα ενδύματα γούνας, αξεσουάρ, χαλιά και διακοσμητικά που για τη διακόσμηση των χώρων σας αλλά και ειδών ένδυσης, τσαντών και μπρελόκ.

siozos_furs_website
north_adventure__eshop

NORTH ADVENTURE

Πίσω από το κατάστημα North Adventure κρύβεται η αγάπη για τη φύση, τη δράση και τον αθλητισμό. Κινητήριος δύναμη μας είναι η ασφαλής ενασχόληση με τις υπαίθριες δραστηριότητες, εδρεύουμε στη πόλη της Καστοριάς από τον Σεπτέμβριο του 2017.

MITIE USA

Η MITIE Plumbing & Heating Corporation είναι ένας κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και συναφείς υπηρεσίες. Ειδικευόμαστε στο να σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα των βιομηχανικών, εμπορικών και οικιστικών υδραυλικών υπηρεσιών.

Σε συνεργασία με την Global Code Design η Computerman υλοποίησε την ιστοσελίδα της MITIE USA.

mitie_plumbing_company__website
graikos_cleaning_services_website

GRAIKOS CLEANING SERVICES

Στην Σωκράτης Γραικός Cleaning Services πρωτοπορούμε  στον τομέα της υγιεινής και της καθαριότητας  από το 1990. Έχοντας  χαράξει  μια επιτυχημένη πορεία στις υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών στην Δυτική Μακεδονία συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας πλέον  με εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμών και βιο-καθαρισμών.

BALANCE HEALTHY LIVING

Το Balance Healthy Living είναι το προσωπικό blog του Many που δίνει δωρεάν συνταγές για smoothies προσφέροντας σας υγεία και ευεξία!

Η Computerman σε συνεργασία με την Global Code Design δημιούργησε την ιστοσελίδα και το λογότυπο.

balance_healthy_living_website
dnakos_kitchen_design_website

NAKOS KITCHEN DESIGN

Η εταιρία ΝΑΚΟΣ έκλεισε 51 χρόνια παρουσίας στον χώρο της εσωτερικής κατασκευής. Εξειδικεύεται στα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, υπνοδωματίου, πόρτας εσωτερικής και στις ειδικές κατασκευές.

Η Εταιρεία ΝΑΚΟΣ – Έπιπλα Κουζίνας μας εμπιστεύθηκε για την δημιουργία:
– Responsive Ιστοσελίδας
– Εταιρικού Βίντεο με επίγειες και εναέριες λήψεις
– Λογότυπου
– Επαγγελματικής Κάρτας
– Αποστολή Μηνυμάτων Real Time

Φωτογράφηση:
– Προϊόντων και Χώρων
– Interactive 360 μοιρών – VR

 

CLASSIC FESTIVAL

Το πάθος μας για τα κλασικά οχήματα, η εμπειρία μας μέσα από το περιοδικό Classic Century αλλά και η αγάπη του κόσμου, μας βοήθησαν στο σχεδιασμό και την οργάνωση εκθέσεων κλασικών οχημάτων.

Από το 2011 μέχρι σήμερα έχουμε διοργανώσει 14 εκθέσεις κλασικών οχημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη Αρκαδίας και την Καρδίτσα.Συνολικά έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2000 κλασικά οχήματα και έχουνε επισκεφθεί τις εκθέσεις μας πάνω από 70.000 άτομα.

classic_festival_website
bavaros_pasta_sauce_website

BAVARO'S PASTA SAUCE E-SHOP

Το πρόγραμμα αφοσίωσης στην οικογένεια του Bavaro’s σας επιτρέπει να λαμβάνετε αυτόματα τις μηνιαίες σάλτσες σας, με δωρεάν μεταφορικά.

Κάνοντας εγγραφή πρόγραμμά μας, η Bavaro’s σας αποστέλει αυτόματα τις επιλεγμένες σάλτσες σε μηνιαία βάση, ενώ ταυτόχρονα θα χρεώνει αυτόματα την κάρτα σας. Η ευκολία είναι σημαντική για εμάς και αναγνωρίζουμε την υποστήριξη των πιστών πελατών μας, επομένως τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Η computerman σε συνεργασία με την Global Code Design ανέπτυξε το ηλεκτρονικό κατάστημα για την αλυσίδα εστιατορίων BAVARO’S.

1450 HELLENIC EXCEPTIONAL HERBS

Στα βουνά του Γράμμου, το τσάι του βουνού (Sideritis) καλλιεργείται σε υψόμετρο 1450 μέτρων. Το τσάι του βουνού καλλιεργείται με μεγάλη φροντίδα και σεβασμό στη φύση. Στο ίδιο μικροκλίμα και τις φυσικές συνθήκες που αναπτύσσονται τα άγρια – μη καλλιεργημένα φυτά. Το τσάι του βουνού χωρίς καφεΐνη μπορεί να καταναλωθεί ως ζεστό ρόφημα, αλλά και ως κρύο, δροσιστικό ποτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

1450_hellenic_herbs_website

BAVAROS PIZZA

Η COMPUTERMAN σε κοινοπραξία με την καταξιωμένη εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής GLOBAL CODE DESIGN ανέλαβε τη δημιουργία ιστοσελίδας για ένα από τα γνωστότερα και ταχύτατα αναπτυσσόμενα Brands στον χώρο της εστίασης με την επωνυμία BAVARO’S ενώ η βραβευμένη με Emmy εταιρεία παραγωγής Spectrum Productions ανέλαβε την δημιουργία βίντεο διαφημιστικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το BAVARO’S brand επιλέχθηκε για το Celebrity Gift Lounge στα Emmy Awards του 2012 με γνωστά ονόματα του Αμερικανικού StarSystem όπως ο Bruno Tonioli από το Dancing with the Stars, η Lisa Vanderpump γνωστή από την σειρά Real Housewifes of Beverly Hills, η Lisa Edelstein από την τηλεοπτική σειρά Dr House αλλά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του.

DOLCE MEXA DUBAI

Η Dolce Mexa έχει μεγάλη πείρα στο σχεδιασμό (collection) των ρούχων με δικούς της σχεδιαστές ανάλογα με τις επιταγές της μόδας κάθε σεζόν. Επίσης κατέχει πολύ μεγάλη πείρα στην κατασκευή των προϊόντων αφού τα κατασκευάζει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται επίσης στην Καστοριά.

Η Computerman ως καταξιωμένη εταιρεία και στο εξωτερικό ανέλαβε να φέρει εις πέρας την δημιουργία ιστοσελίδας για την Dolce Mexa όπως σε όλα μας τα έργα έτσι και εδώ χρησιμοποιούμε την αιχμή της τεχνολογίας όπως HTML5, Responsive Design καθώς επίσης και Video Background / Motion Graphics.

Project Planner

Αυτός είναι ο Project Planner: ο ευκολότερος τρόπος να περιγράψετε το project σας και να μας δώσετε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.

Εύκολο με μόνο 3 βήματα!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας απαντήσουμε σύντομα με μια δωρεάν εκτίμηση έργου.

Βήμα #1

Μερικά βασικά στοιχεία

Βήμα #2

Για τι είδους project πρόκειται;

Έμπνευση! Έχετε δει ιστοσελίδες, ή εφαρμογές που σας έχουν εμπνεύσει; Αν ναι, τότε γράψτε τις παρακάτω.

Βήμα #3

Προϋπολογισμός & Χρονικά Όρια

Προϋπολογισμός

Χρονικά Περιθώρια