ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως όταν κάνουμε μια νέα γνωριμία με έναν άνθρωπο, η πρώτη εικόνα που μας αφήνει είναι συνήθως και αυτή που θα παραμείνει, το ίδιο ισχύει και για την επιχείρησή σας. Ένα σωστά δομημένο και καλοσχεδιασμένο λογότυπο είναι το πρώτο βήμα έτσι ώστε να μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε το ενδιαφέρον ενός πελάτη και να τον κερδίσετε με τον επαγγελματισμό σας.

ΣΤΗΝ COMPUTERMAN

Με βάση τις ανάγκες τις επιχείρησης σας σχεδιάζουμε έξυπνα, σωστά δομημένα και με νόημα λογότυπα που μεταφέρουν πολλές λέξεις και ερμηνείες στους πελάτες σας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε για το νέο σας λογότυπο.

ΜΝΗΜΗ

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε «λογότυπο» στο νου θα σας έρθουν εικόνες και αυτό διότι το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Έχοντας ένα προσεγμένο λογότυπο να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας, αυξάνετε τις πιθανότητες αυτό να «καεί» στο υποσυνείδητο των εν δυνάμει πελατών σας. Ένα ποιοτικό λογότυπο αντιπροσωπεύει την μοναδικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυθεντικότητα – Στο σημερινό επιχειρηματικό γίγνεσθαι επικρατεί χάος, ένα όμορφο λογότυπο είναι αυτό που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε. Όταν θέλεις να διαφοροποιηθείς από τον ανταγωνισμό και να κερδίσεις με την πρώτη ματιά είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Διαβάζοντας αυτό το κείμενο χρησιμοποιείτε την αίσθηση της όρασης. Η συνταγή και τα συστατικά για ένα επιτυχημένο brand name ανεξαρτήτου μεγέθους, είναι η σωστή δομή και σχεδίαση ενός λογότυπου.

FairJOB - Λογότυπο
Freight Doc - Λογότυπο
Amy Drake - Λογότυπο
Cavalieri - Λογότυπο
Monaco - Λογότυπο
Hollowell Hoops - Λογότυπο
Fillos - Λογότυπο
Arcorase Styles - Λογότυπο
Bent Not Broken - Λογότυπο
BIGBOX - Λογότυπο
Fortressa - Λογότυπο
Celeste - Λογότυπο
Connect Asia - Λογότυπο
Cool Cottage - Λογότυπο
Giorgio Houses - Λογότυπο
Pukka Research - Λογότυπο
Solutions - Λογότυπο
Spectrum Progress - Λογότυπο
Tilaveridis Charilaos - Λογότυπο
Flash TV - Logo Design
bleep - Λογότυπο
Mparakis - Logo Design
Veedcast - Logo Design
Underground Box - Λογότυπο
Dj triggz - Λογότυπο
Rimos Art - Λογότυπο

Καλέστε μας στο +30 24670 25196

Έχουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της γραφιστικής, εμπιστεφθείτε την δημιουργία του δικού σας λογότυπου σε εμάς σήμερα. Δωρεάν εκτίμηση.